Forradalmasítjuk a 21.századi címkenyomtatást!


Megbízható technológia, rugalmasság, kényelem, megtakarítás.
Nyomtasson olcsón!
 

Címkenyomtatásban és felrakásban bajnok!

Avery ALX92x Print & Apply gépek

Avery ALX Címkéző és címke felrakógépAvery Dennison LogoAz Avery kiváló minőségű címkenyomtatóit évekkel ez elött Novexx néven imerhettük., A rendelkezésre álló bőséges és pontos technikai dokumentációja miatt szervizelése könnyűnek mondható volt, és könnyű ma is.
A Novexx céget késöbb az Avery cég vásárolta vissza, és immár Avery néven fejlesztette és szélesítette tovább a meglévő gépcsaládot, amelynek mára a címkenyomtatók, címkézők, és az ún. print&apply gépek amelyek a címkenyomtatók és címkézők egyesítéséből jött létre. Ezek a gépek képesek a címkéket akár egyedi felirattal megnyomtatni, és ezzel egymenetben felrakni az éppen arra tévedő termékre.
A gép megnevezésében az ALX 92 a gépcsaládot, az x pedig a nyomtatófej szélességét jelenti inch-ben megadva. Igy jöttek létre az ALX 924, ALX925, ALX926, ALX928-as megjelölések.
A gép 300dpi felbontású near edge technológiájú nyomtatófejjel dolgoznak, melyek képesek a gyorsabb nyomtatásra, valamint festékszalag megtakarító módban működni. Ezt a módot csak korlátokkal lehet használni, a sebesség növelésével kisebb transzfer szalag megtakarítás érhető el. A 403mm/s végsebesség, általában termelésben nem alkalmazható, a gyengülő nyomtatási minőség miatt. Folyamatos termelésben a 200-300 mm/s sebesség a megfelelően alkalmazható. Az adatok küldésére számos port áll rendelkezésre: LAN, RS232, USB, CF és SD kártya szlot. Memóriakártyával önálló müködésre is képes Easyplug szkript nyelvének köszönhetően, amellyel komplett címkéket írhatunk le, szöveg, vonalkód, számláló, dátum mezőket definiálhtunk. Kiegészítő billentyűzettel még egyszerűbb a kezelése.Természetesen címketervező szoftverrel könnyedén használható, meghajtó driverek sora áll rendelkezésre a különböző operációs rendszerekhez. Hazánkban, ahol bevált, igen kedvelt ez a Print&Apply gép típus, és számos ipari területen használják.
Letölthető adatlap Letölthető Adatlap


Vissza az előző oldalra
 
Flexmark 2020
www.nyomtatofej.hu | www.panelpc.hu | www.iparipc.com | www.iparipc.net | www.flexmark.hu