Forradalmasítjuk a 21.századi címkenyomtatást!

Elérhető technológia, rugalmasság, kényelem, megtakarítás.
Nyomtasson színesben!
 

Címkenyomtatóink a Memjet technológiát használják, amely új távlatokat nyit a színes, nagyfelbontású, és nagysebességű tintasugaras nyomtatásban. A Memjet technológia egy évtizedes fejlődése során megérett arra hogy nem csupán ipari, de otthoni, és irodai felhsználásban is élenjáró, elérhető technológia legyen. A jövő a Memjet technológiáé ez nem kérdés.


Szines címkenyomtató nyomtatófeje

A Memjet színes nyomtatófejek rögzített poziciójúak, és a fej helyett a papír mozog alatta nagy sebességgel. A nyomtatófej műküdése során pedig az úgynevezett vízeséses technológiát alkalmazza.
A nyomtatófej teljes szélességében, több mint 70,000 tintasugárral nyomtat, ami több millió, 1-2 pikoliteres tintacseppet lő ki másodpercenként, szemben a hagyományos nyomtatók 3-5 pikoliteres tintacseppjeivel. Ezzel a rendkívül hatékony technikával akár nyolcszor gyorsabb nyomtatási sebesség érhető el, mint a hagyományos nyomtatók esetében.Gyors címkenyomtató Szines címkenyomtató

Ilyen drámai változás, amely felforgatja a hagyományos tintasugaras nyomtatók világát, új irányt mutat az ipari címkenyomtatásnak is. Az drága és körülményesen módosítható, előnyomott címkék későbbi thermál transzferes címkenyomtatóval vagy egyéb nyomtatóval történő feliratozását kiválthatja az egymenetben történő színes, nagyfelbontású és nagy sebességű nyomtatás.

Vissza az előző oldalra
 
Flexmark 2020
www.nyomtatofej.hu | www.panelpc.hu | www.iparipc.com | www.iparipc.net | www.flexmark.hu