Forradalmasítjuk a 21.századi címkenyomtatást!


Megbízható technológia, rugalmasság, kényelem, megtakarítás.
Nyomtasson olcsón!
 
Címketervező Szoftverek

Az ipari, termelési elvárások hívták életre a speciális, címkenyomtatók kezelését egyszerűvé, és sokoldalúvá tévő szoftvereket. Ezek a szoftverek képesek az összes ismert 1D és 2D vonalkód nyomtatására, változó adatok, dátum, idő, számláló, shift kódok kezelésére, adatbázis adatok nyomtatására. A legtöbb grafikai formátum sem akadály, probléma nélkül nyomtatható. Lehetővé teszik az intelligens nyomtatás kezelést, és automatikus nyomtatás vezérlést. Interfészeinek köszönhetően bővíthetőek egyedileg különböző funkciókkal. Képesek maximálisan kihasználni a címkenyomtatók különböző tulajdonságait. Az alapanyag méreteit és több pályás kivitel, is kiválóan kezelik. Az RFID címkék kezelése sem probléma az erre alkalmas címkenyomtató típus használatával.

Nice Label LogoA Nice Label professzionális címketervező program az összes forgalomban lévő címkenyomtató típust képes kezelni. Az összes ismert 1D, és 2D vonalkód típust képes nyomtatni. Az egyik leg elterjedtebben használt címketervező program.A Nice Label Express csomag alapfokú címkék tervezéséhez és nyomtatásához nyújt segítséget, a Nice Label Pro és Nice Label Suite programcsomag a professzionális felhasználáshoz kiváló eszköz.Mindegyik csomag elérhető Magyar nyelven.
Letölthető adatlap Letölthető Adatlap
  Nice Label címketervező program
     
Teklynx LogoA Teklynx cég CodeSoft címketervező szoftvere az összes forgalomban lévő címkenyomtató típust képes kezelni. Az összes ismert 1D, és 2D vonalkód típust képes nyomtatni. Az alap csomag a Codesoft Lite, a professzionális csomag a Codesoft Pro és a Codesoft Enterprise RFID. Mindegyik csomag elérhető Magyar nyelven.
Letölthető adatlap Letölthető Adatlap
Codesoft címketervező program
     
Bartender LogoA Seagul cég Bartender professzionális címketervező szoftvere az összes forgalomban lévő címkenyomtató típust képes kezelni. Az összes ismert 1D, és 2D vonalkód típust képes nyomtatni. Nagy hangsúlyt fektet a cég az ügyfelekre, és a támogatásra.
Letölthető adatlap Letölthető Adatlap
BarTender címketervező program.
   
Egyedi címkenyomtató rendszerek Komplett címkenyomtatás vezérlő rendszerek A fenti címketervező és címkenyomtató szoftverek közös tulajdonsága hogy majdnem minden funkcióval rendelkeznek. Az ügyfeleink jó részére viszont jellemző, hogy saját elképzeléseik vannak: Cél orientált szoftvereket igényelnek, melyek az adott hardveren, például érintőképernyős megjelenítőkre optimalizáltan képesek működni. Ezeken kívűl, viszont a kompatibilítási tényezők ne akadályozzák az ipari termelés folytonosságát, címkéiket ugyanúgy, ugyanazzal a címketervező szoftverrel legyenek képesek megtervezni.
Ebben segít cégünk! Komplett megoldásban nem kell lemondani a kényelmes címke tervezésről, és a nyomtatási folyamat egyedi igényeihez lesz szabva.Így a kinyomtatott címkéin nincs téves adat, olvashatatlan vonalkód. A nyomtatandó címkéket a legegyszerűbb módon tudja a kezelő személyzet nyomtatni. A kinyomtatott címkékről minden adat egy adtbázisból lehívható így a visszakeresés is megoldott.
  Címkenyomtatás vezérlő rendszerek
 

Vissza az előző oldalra
 
Flexmark 2020
www.nyomtatofej.hu | www.panelpc.hu | www.iparipc.com | www.iparipc.net | www.flexmark.hu